POTRES NA TOPČIDERSKOM BRDU: Još jedan golman krenuo STOPAMA Vladimira Stojkovića!

Autor:

Sport

25.04.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje u Crvenoj zvezdi izazvao buru.

RepublikaFoto: YouTube/ Ljuba Zemunac
Detalj iz emisije - Vladimir Stojković

Golman Partizana Aleksandar Popović rekao je za "Maxbetsport" da ne može da zamisli transfer u Crvenu zvezdu. Mnoge navijače je to podsetilo na raniju izjavu koju je dao Vladimir Stojković u jednoj TV emisiji.

Naime, Stojke je tada poručio da nikada ne bi zaigrao za Partizan, ali je promenio stav po plasmanu "parnog valjka" u Ligu šampiona 2010. godine.

Popović je najpre uputio zahvalnost kolegi na savetima.

Stojke je veličina. Gledao sam ga dok sam još bio klinac. Najviše od njega sam naučio da treba da budem miran, tu je neprikosnoven. Svaki savet koji mi je dao je bio koristan, ipak je dosta stariji od mene pa van terena nismo bliski, ali na terenu upijam znanje - kazao je perspektivni čuvar mreže.

RepublikaFoto: FK Partizan/DadoĐilas
Ne želi kao Stojković - Aleksandar Popović

Na pitanje o Crvenoj zvezdi Popović je dao "odsečan" odgovor.

– Mislim da ne bih mogao da zamislim. Meni je Partizan dao dosta stvari. Tu sam već sedam godina. Mislim da sigurno ne bih mogao da zamislim neku situaciju da pređem u Crvenu zvezdu – zaključio je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading