VREME JE ZA VEĆI IZAZOV: Siniša Mihajlović POČEO PREGOVORE!

Autor:

Sport

24.04.2021

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina srpskog trenera Siniše Mihajlovića na klupi Bolonje je neizvesna, a sada je konačno progovorio na temu koja odavno zaokuplja italijanske medije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Mihajlović ima važeći ugovor sa italijanskim klubom, ali da li je vreme da Srbin preuzme veći i ambiciozniji klub?

- Šta god da se dogodi, zauvek će ostati veliko poštovanje između Bolonje i mene. Imam ugovor na još dve godine, srećan sam ovde. Ako neka ponuda stigne, razmotriću je, mada ne verujem da će se to dogoditi- rekao je Miha.

On je dodao da kada govori o ponudama, da ne misli na novac.

- Mene zanima posao, a ne pare. Kada bih dobio veliku ponudu od velikog kluba, a koji nema projekat, rekao bih "ne". Mi smo ovde u Bolonji započeli projekat, koji je zaustavila pandemija, ali tako je i sa svim ostalim klubovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Trener Bolonje je obavio početne razgovore sa predsednikom kluba Džoijem Saputom oko budućnosti.

- Pričali smo na mnoge teme, ne samo o fudbalu. Predsednik je ambiciozan čovek, isto kao ja. Naš zajednički cilj je da pojačamo ekipu, ali videćemo koliko ćemo uspeti s obzirom na finansijske probleme koji vladaju zbog pandemije. U ovom trenutku sve je "u vazduhu". Znam da Bolonja mora da bude u gornjoj polovini tabele, za tako nešto nam je potrebno da zadržimo tim i dovedemo špica i štopera, ali tako nešto nije moguće- zaključio je Siniša Mihajlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading