(VIDEO) DELIJE GA NISU HTELE: Brazilac otkrio kako mu je propao transfer u Zvezdu

Autor: Republika

Sport

15.04.2021

19:47

Legendarni fudbaler zagrebačkog Dinama Brazilac Samir je na leto 2018. godine bio na korak od prelaska u Crvenu zvezdu, ali do dogovora nikada nije došlo.

tanjug
Bakljada Delija na "večitom derbiju"

Skoro pune tri godine kasnije, Samir je u jednom podkastu otkrio kako je pred sobom imao ugovor koji mu je ponudio Zvezdan Terzić, ali i da je problem nastao u jednom danu vremena za razmišljanje koliko je tražio od generalnog direktora Crvene zvezde.

- Imao sam ponudu Crvene zvezde. To je bilo kada je trebalo treći put da se vratim u Dinamo. Dogovorili smo se sa Zdravkom, i čekao sam dve tri nedelje, ali nisam potpisao ugovor. Onda sam otišao u Beograd. Došao sam kod Zvezdana Terzića, sve smo se dogovorili za dva sata. Međutim, na kraju sam mu rekao da imam usmeni dogovor sa Zdravkom i da želim da se vratim u Zagreb i još malo popričam sa Mamićem. Da mu kažem da neću igrati za Dinamo, već za Crvenu zvezdu. Terzić mi je na to rekao: "Ako izađeš iz ove kancelarije bez potpisanog ugovora nećeš igrati za Zvezdu". Nisam mu verovao, rekao sam da dolazim sutra da potpišem ugovor i da istovremeno donesem stvari. Imao sam taj ugovor ispred sebe, samo da ga potpišem. Nisam hteo tog dana da ga potpišem, jer sam dao reč Zdravku - otkrio je Samir.

Potom se prisetio na koji način mu je propao i povratak na "Maksimir".

Onda sam otišao do Zagreba i ne znam šta se dogodilo (smeh prim.aut). Zdravko je otišao u Međugorje i nisam imao s kim da pričam u Dinamu. U međuvremenu su Delije čule za to, i nisu me htele. Moj problem je bio što sam igrao za reprezentaciju, Ibanjez nije bio takav slučaj. Oni (Delije prim.aut) me nisu hteli.

Za kraj je samo kratko zaključio.

- Na kraju sam ostao bez kluba. Nisam igrao ni za Zvezdu ni za Dinamo. Šteta... Mislim da bih igrao odlično u Zvezdi, i da bih imao podršku. Lučo mi je nahvalio klub. Rekao sve najbolje o navijačima - dodao je Brazilac.

Komentari (0)

Loading