KATAI U CENTRU PAŽNJE: Zvezda se oglasila

Autor:

Sport

15.04.2021

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u martu dala čak 20 golova, a navijači šampiona Srbije su za najlepši izglasali pogodak koji je postigao Aleksandar Katai protiv IMT-a u četvrtinifinalu Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai

Crveno-beli su u martu odigrali šest utakmica, pet u prvenstvu i jednu u nacionalnom Kupu, a ofanzivci ekipe Dejana Stankovića su bili i više nego raspoloženi.

Od sijaset prelepih golova u uži izbor za najlepši u mesecu je ušlo pet majstorija.

Aleksandar Katai na utakmici Crvena zvezda – Mačva, El Fardu Ben na utakmici Voždovac – Crvena zvezda, Željko Gavrić na utakmici Voždovac – Crvena zvezda,  Filipo Falko na utakmici Crvena zvezda – IMT i  Aleksandar Katai na utakmici Crvena zvezda – IMT.

Sa 259 glasova za najlepši pogodak u martu je izabran gol Aleksandra Kataija koji je krilni napadač postigao iz slobodnog udarca u okviru četvtinefinala Kupa Srbije protiv IMT-a. Na drugom mestu se ponovo našla Zvezdina "desetka" sa osvojenim 141 glasom za gol protiv Mačve kom je prethodila prelepa akcija crveno-belih. Sa 102 glasa treću poziciju je zauzeo Željko Gavrić koji je postigao gol prelepim udarcem iz okreta na gostovanju Crvene zvezde protiv Voždovca. Četvrto mesto po izboru navijača pripalo je Filipu Falku, sa osvojenih 78 glasova, za njegov prvenac u crveno-belom dresu protiv IMT–a, dok je za gol El Fardu Bena protiv Voždovca podržalo 22 člana šampiona Srbije.

U sledećem video snimku na 1:49  pogledajte gol Kataija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading