FRANCUZI OPLELI: Grujić je KANCER fudbala

Autor:

Sport

14.04.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski portal "Les Ehos" pisao je u sredu o negativnom uticaju roditelja na mlade fudbalere u svetu fudbala, a kao jedan od primera naveden je otac Marka Grujića, Goran.

Marko Grujić u dresu Porta

Francuzi su deo teksta u kom pišu o Grujiću senioru pisali pod naslovom "Kancer fudbala".

Kao povod za pisanje o Goranu Grujiću su uzeli transfer njegovog sina iz Crvene zvezde u Liverpul.

Podsetimo, Grujić je u januaru 2016. godine prodat "redsima" za 7.000.000 evra, ali je na insistiranje svog oca ostao još šest meseci na "Marakani", što je crveno-bele koštalo milion evropskih novčanica.

Ponekad se mešanje roditelja graniči sa kidnapovanjem, kao što je bio slučaj sa Markom Grujićem, čistim produktom Crvene zvezde. Vezista je 2015. godine izazivao interesovanje pošto je njegova zemlja osvojila Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, pogotovo od Udinezea, Anderlehta i Juventusa. Grujićev otac je bio protiv transfera sve dok se Liverpul nije umešao. Jirgen Klop lično je poslao ponudu, klub je prihvatio, ali se Grujić senior umešao. "Odbijam! Njegov pasoš je kod mene, Marko ne ide nigde"! Posle nekoliko dana negativnih tekstova Grujić je konačno stigao na travu Enfilda - navodi se u tekstu.

Osim Grujićevog oca, "Les Ehos" je u negativnom kontekstu pisao i o roditeljima Emanuela Adebajora, Uga LjorisaHatema Ben Arfe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading