ZVEZDA ODUGOVLAČI: Falćineli NAPUŠTA Marakanu na kraju sezone?

Autor:

Sport

13.04.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Falćineli je prošlog leta stigao u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje iz Bolonje.

RepublikaFoto: Starsport
Dijego Falćineli

Falćineli se posle slabijeg starta na Marakani vrlo brzo pokazao kao pun pogodak i postao je jedan od najvažnijih šrafova u timu Dejana Stankovića.

Po prethodnom dogovoru sa Bolonjom Crvena zvezda može da otkupi Italijana za 1.000.000 evra i to u tri rate.

U Ljutice Bogdana su zadovoljni učinkom Dijega Falćinelija, ali kako prenosi Mozzartsport nisu poslali još povratnu informaciju u Bolonju i izjasnili se žele li Italijana i naredne sezone u timu.

Na Marakani žele da sačekaju što je duže moguće i pokušaju da ga dobiju za manje novce usled pandemije koronavirusa. Ipak, Mozzart navodi da je za to odugovlačenje možda razlog i Aleksandar Prijović.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je preko posrednika poručio da je  zainteresovan da dođe na Marakanu, i da Crvenu zvezdu vidi kao idealnu odskočnu dasku za povratak u Evropu. Nije tajna da ga žele crveno-beli,što je još početkom godine potvrdio Zvezdan Terzić.

Dolazak napadača Al Itihada i ostanak Falćinelija stvorio bi gužvu u napadu Crvene zvezde, mada će igra na tri fronta. Tu je i Milan Pavkov, a svaki prelazni rok priča se o njegovom odlasku, videćemo kako će biti tokom ovog leta. Creno-beli imaju i dvojicu mladih napadača. Nije se ove sezone naigrao Nikola Krstović, ali će i naredne takmičarske godine imati status bonusa.

Takođe, ako se Crvena zvezda dogovori sa Bolonjom, morala bi da sedne za pregovarački sto sa Dijegom Falčinelijem. Italijan je u klubu Serije A imao godišnja primanja od 750.000 evra. Teško je crveno-beli moći da mu ponudi slične uslove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading