CRVENA ZVEZDA PREKO ZAGREBA DO LIGE ŠAMPIONA? Pogledajte MOGUĆE RIVALE šampiona Srbije u kvalifikacijama za elitu

Autor: Republika

Sport

15.04.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je posle pobede u 164. derbiju već jednom rukom ugrabila trofej Superlige Srbije, samim tim još jendo u nizu učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Na Tviteru se pojavila šema koja prikazuje sve potencijalne učesnike kvalifikacija. Kako bise to ostvarilo, pobednik ovosezonske Lige šampiona mora da bude ekipa koja je već obezbedila plasman u to takmičenje pre nacionalne lige.

Mančester siti i Real Madrid su to obezbedili, Pari Sen Žermen se bori sa Lilom za vrh, Čelsi se grčevito lakta sa konkurencijom u Premijer ligi. 

Borbu za treći plasman u elitu u poslednje četiri godine tim Dejana Stankovića krenuće verovatno od 2. runde kvalifikacija, 20. jula.

Poželjni rivali crveno-belima bili bi Dinamo Tbilisi, Žalgiris, Alarškert, za izbegavanje su Škendija iz vanfudbalskih razloga i nezgodni Slovan iz Bratislave, a ubedljivo najteži Ferencvaroš.

 

Sa koeficijentom 32.500 Zvezda bi, ako prebrodi tu prepreku, bila nosilac i u trećem kolu kvalfikacija.

Tu su potencijalni rivali FCSB, Ludogorec, Karabag, Legija, Malme, odnosno timovi koji imaju iskustvo iz Evrope.

Plej-of bi doneo Zvezdi ulogu autsajdera jer bi potencijalni protivnici bili Olimpijakos, Slavija Prag, pa i zagrebački Dinamo, a poželjan bi bio stari znanac Jang Bojs.

Naravno, pod uslovom da Crvena zvezda, ali i svi ovi timovi, dođu do predvorja Lige šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading