LUK SKAJVOKER SE ZALJUBIO U BEOGRAD: Holivudski bard izrekao JAKE REČI O SRPSKOJ PRESTONICI

Autor: Republika

Vesti

15.04.2021

11:49

Mark Hamil, glumac koji se proslavio igrajući Luka Skajvokera u čuvenom serijalu "Star Wars" stigao je u Beograd. On će sa komičarom Bertom Krešerom ovde snimati film.

youtube.com/printscreen
Mark Hamil i Bert Krešer

- Pogledajte kako je lepo u Beogradu, u Srbiji! Ja sam u karantinu u mojoj hotelskoj sobi za sada, ali se radujem da sve vidim i obiđem, radije nego da samo sve gledam kroz prozor ili na TV - napisao je Hamil na svom Tviter nalogu.

 

 

On je inače, zajedno sa Bertom najavio pre neki dan da su krenuli put Srbije gde će raditi na svom prvom zajedničkom projektu.

 

U pitanju je komedija koja je nastavk najpoznatijeg tendap skeča koji Bert izvodi. U njemu on prepričava kako je slučajno upao među ruske mafijaše dok je bio na studentskoj razmeni, a komedija bi dalje trebalo da prati dešavanja 20 godina posle tog događaja. Hamil će igrati njegovog oca.

Naravno, ljudi su oduševljeni što je čuveni Hamil u Srbiji, pa mu dobrodošlice stižu sa svih strana. Među njima je bio i američki ambasador koji je i Hamilu ali i komičaru poželeo dobrodošlicu i pozvao ih da budu gosti ambasade.

Komentari (0)

Loading