ZLATANE, NAJVEĆI SI: Ibra SPREČIO UEFA da Zvezdu kazni još OŠTRIJE

Autor:

Sport

14.04.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je po ko zna koji put drastično kažnjena od strane UEFA. Ovog puta je to bilo zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića, a kazna je mogla da bude još žešća da se švedski fudbaler nije potrudio da je ublaži, bez obzira na sve što mu se desilo.

RepublikaFoto: Starsport
Zlatan Ibrahimović na "Marakani"

Na "Marakani" su skoro puna dva meseca čekali presudu zbog toga što je pojedinac iz lože u duelu sa Milanom vređao Zlatana, a ona je sad stigla i nije nimalo naivna. UEFA je Zvezdu kaznila sa dva meča bez prisustva navijača, s tim što je druga uslovna, kao i sa 30.000 evra.

Međutim, kazna bi verovatno bila još oštrija da se lično Zlatan Ibrahimović nije založio da crveno-beli prođu sa što blažom kaznom, piše "Mozzart sport".

O čemu se radi? Iako je mogao da podnese privatnu tužbu, Zlatan Ibrahimović je odmah posle beogradskog meča rekao prijateljima iz Crvene zvezde da to neće uraditi. I ne samo to. Pomogao je bivšem saigraču iz Intera, Dejanu Stankoviću, na još jedan način. Rekao je da Crvena zvezda može da računa na njega, čak i da je spreman da svedoči u njenu korist prilikom postupka zbog neprimerenog ponašanja jednog od gledalaca u Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Dejan Stanković i Zlatan Ibrahimović u srdačnom zagrljaju

Na kraju je Zlatan Ibrahimović iznenadio sve. Uz pomoć pojedinih srpskih prijatelja (srećom pa su takvi mnogobrojni) sastavio je izjavu o tome kako se u Beogradu osećao sjajno tokom dvodnevnog boravka, kako su mu svi iz Crvene zvezde ukazali ogromno poštovanje i čast. I da se uopšte nije uvredio zbog povika jednog navijača sa tribina stadiona Crvene zvezde. Čak je i pohvalio organizaciju meča rečima da su ljudi iz Zvezde učinili sve kako bi se osećao lepo i sigurno. Pismo takve sadržine, sa sve potpisom jednog od najboljih napadača sveta otišlo je na adresu disciplinske komisije UEFA. I sigurno uticalo da Crvena zvezda ne dobije jaču kaznu. Mada će i i ova "globa" sigurno zaboleti čelnike i stručni štab Crvene zvezde.

Ovim potezom je Zlatan pokazao koliko je veliki čovek, a nema sumnje da je na taj način i dodatno ojačao prijateljstvo sa Dejanom Stankovićem i Sinišom Mihajlovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading