DAO GOL I ZAKOMPLIKOVAO ŽIVOT: Milinković-Savić doneo slavlje Laciju, a sebi ZADAO GLAVOBOLJU

Autor: Republika

Sport

12.04.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić postigao je jedini pogodak u meču Serije A sa Veronom.

RepublikaFoto: Paola Garbuio/LaPresse via AP
Sergej Milinković-Savić

Pogodan srpskog asa je uneo dodatnu borbu za mesto u Ligi šampiona. Lacio juri Napoli i Atalantu koji imaju meč više.

Ukoliko ekipa iz prestonice Italije uspe da se domogne najkvalitetnije lige na svetu, SMS zasigurno ostaje u timu i naredne sezone, piše čuvena Gazeta.

O kvalitetu visokog, eksplozivnog i tehnički potkovanog igrača znaju najveći giganti poput Real Madrida, PSŽ-a i Mančester Junajteda koji bi ga želeli u svojim sastavima. Međutim, odlazak reprezentativca "Orlova" koči ugovor do 2024. godine. Poznato je koliko prvi čovek kluba voli SMS-a i da ga ne pušta 100.000.000 evra.

- Imam dug ugovor i ne razmišljam o budućnosti, već kako da završim sa Laciom među prva četiri tima u Seriji A - izjavio je srpski fudbaler.

Sergej je ove sezone dao sedam i asistirao za deset golova Lacija. Od dolaska iz Genka nametnuo se u jednog od najvažnijih igrača tima, a u 241 utakmici 46 puta je bio strelac i 37 puta asistent. Jasno je zašto Lotito ne želi tek tako da ga se odrekne, ali bez Lige šampiona u ponudi, teško da će uspeti da ga zadrži.

Ostaje da se vidi da li će veliki talenat ostati zatočen u Laciju pod cenu Lige šampiona ili će otići u mnogo veći klub posle pregovora koje vodi Klaudio Lotito.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading