MNOGO SU SE PROKU*ČILI: Bivši selektor UZDRMAO SRBIJU - zašto hvalite Piksija, šta je uradio?

Autor:

Sport

29.03.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji selektor Milan Živadinović smatra da smo mnogo "poleteli" posle pobede nad Irskom i remija sa Portugalcima u uvodnim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Čuveni trener je u svom stilu za "Alo" poručio da smo imali mnogo sreće i da su Portugalci zaslužili da pobede.

- Gledao sam i nervirao se. Bili su Portugalci bolji, tu nema priče, zaslužili su pobedu. Imali smo sreće da ih posle dva gola stignemo, a onda i da sudija poništi čist gol. Moramo da priznamo, bio je gol, nema priče- rekao je Živadinović.

Potom se osvrnuo na igru "orlova".

RepublikaFoto: twitter.com/tvbalkaninfo
Milan Živadinović

- Naš kvalitet nije sporan, njega ima, ali ne sme biti oscilacija. Da vi igrate jedan period odlično, a drugi katastrofalno. Takva igra nas neće nigde odvesti.

Živadinović je poručio fudbalerima da posle remija s Portugalom ne bi trebalo da budu glavom u oblacima, nego da shvate da je ovo bio veliki poklon i da moramo mnogo bolje...

- Moraju reprezentativci da se smire, da ohlade glave. Mnogo su se pro*určili, iskreno da vam kažem. Hvala Bogu, pa nas je pogledao na ovom meču. Treba njemu da se zahvalimo i prihvatimo ovaj poklon, ali i popravimo našu igru koja nije idealna- poručio je "Bard".

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

"Živi" se ne sviđa previše pohvala ni na račun njegovog bivšeg đaka. Trenirao ga je u reprezentaciji Jugoslavije, koju je kratko vodio 1998. i 1999. godine, a ostali su u dobrim odnosima.

- Iskreno me nervira to hvaljenje i veličanje Piksija. Čekaj bre, dečko, pa ništa ti još nisi uradio. Nema svrhe kovati ga u zvezde nakon dve utakmice, pa mi moramo još mnogo da igramo. Posle kad izgubimo, opet ćemo ga pljuvati i tražiti ostavku. Čekajte da mi dođemo do cilja, da se plasiramo na Mundijal, pa ćemo lako reći: Bravo, majstore, svaka čast- zaključio je Živadinović za "Alo".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Viktor

30.03.2021 09:51

Milane, otkači se više. Idi gaji pčele, voće.......naci sebi neka posla.....

Miroslav

30.03.2021 12:18

Milane Zivadinoviću, jel mozeš malo manje da paziš na svoj recnik i kako se izrazavaš,zato što mnogo sereš

Zoran

30.03.2021 18:42

Reče Zvezda Mijanmara...dokle bre ovi u javnost više,Aman!

Zoran

01.04.2021 21:36

@Zoran - Ma ziva istina sta Zivadinovic kaze na dve utakmice jurimo rezultat to je nedopustivo odbrana nula bre a zelim sve najbolje pixsiju bas je tako