PROBUŠIO IRCE, PA PRETI PORTUGALCIMA: Vlahović PRAVO u METU posle ZLATNOG GOLA za "orlove"!

Autor:

Sport

25.03.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović

Centarfor Srbije Dušan Vlahović izjavio je da je presrećan zbog izjednačujućeg gola protiv Iraca, ali i da "orlovi" imaju svoje šanse u narednom meču, kada u Beogradu u subotu stiže aktuelni evropski prvak, selekcija Portugala.

Nije moglo bolje da se počne, nadam se da ćemo nastaviti ovako. Što je najbitnije, već za tri dana igraćemo protiv veoma ozbiljnog rivala, ali mislim da imamo šanse koje bismo mogli da iskoristimo. Jako sam srećan što sam postigao gol, ali još više što smo pobedili. Stariji igrači su mi olakšali adaptaciju, jako dobro su me prihvatili i na terenu mi je mnogo lakše zahvaljujući Dući, Mitru, Blekiju - rekao je napadač Fiorentine.

Dotakao se Vlahović i kolege iz špica, Aleksandra Mitrovića.

Znamo svi koliko Mitar daje sebe, koliko mu je drago kad dođe da igra za reprezentaciju. Kada je postigao prvi gol pitao sam ga je li sad stigao Bobeka, a on mi je rekao da mu nedostaje još jedan pogodak. Odgovorio sam mu da idemo da damo taj još jedan. Presrećan sam, čestitam mu i nadam se da će što pre i oboriti rekord.

Srbin kaže da ova pobeda posebno znači Piksiju, kome se zahvaljuje na ukazanoj šansi.

Mister je vrlo emotivan, stvarno je mnogo želeo ovu pobedu. Za dva dana, koliko smo zajedno na okupu, stavio nam je do znanja šta je reprezentacija. Bilo je napeto na kraju, ali je sve prošlo kako treba. Već smo u glavama okrenuti utakmici sa Portugalijom - zaključio je Dušan Vlahović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading