SA SRBIJOM LAKŠE NEGO SA AZERBEJDŽANOM: Šok izjava PREPOTENTNOG Portugalca pred gostovanje na "Marakani"!

Autor:

Sport

25.03.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon "trojke" na startu kvalifikacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Portugalac Kristijano Ronaldo i selektor Fernando Santoš

Portugalci su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo započeli minimalcem nad Azerbejdžanom, i to autogolom, a selektor aktuelnog evropskog šampiona Fernando Santoš veruje da će njegovoj selekciji biti znatno lakše u okršaju sa Srbijom, koja će biti znantno otvorenija.

– Uvek postoji neki zaključak koji možemo izvući, ali utakmica protiv Srbije će biti totalno drugačija od ove sa Azerbejdžanom. Srbija ima igrače velikog kvalitetna i to će svakako biti veliki izazov za nas. Ukoliko izgubimo sposobnost organizacije igre, moramo da nađemo drugi način da postignemo gol. Ne mogu da kažem da smo protiv Azerbejdžana pokazali dobru igru, ali sada smo mislima usmereni ka Srbiji – rekao je Fernando Santoš.

Portugalac je potom uporedio igru "orlova i "azera".

– Srbija je drugačiji protivnik, napadaće više, utakmica će biti ujednačenija, a to može biti pozitivno za nas – kazao je Santoš.

On je dodao da je, popu Piksija, neke igrače ostavio na klupi kako bi ih odmorio za "derbi" u prestonici Srbije.

– Ne, nisu to bile mere zbog Srbije, ali svakako moramo imati u vidu da je dosta igrača odigralo već mnogo utakmica ove sezone. Protiv njih ćemo morati da napadamo i da se branimo dobro, a napad će biti dobar samo ukoliko budemo organizovani. Nalazimo polako koncept kako da izbalansiramo ofanzivu i defanzivu, mislim da ćemo uspeti – zaključio je Santoš.

Podsetimo, utakmica Srbija-Portugal igra se u subotu od 20:45 na stadionu "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading