(FOTO) IRCI BESNI POSLE PORAZA: Mitroviću, ti si PREVARANT!

Autor:

Sport

25.03.2021

00:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije savladali su Irsku sa 3:2, a preokret našim momcima doneo je Aleksandar Mitrović.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović... Na meti navijača Irske

Mitrović je postigao dva gola nakon što je ušao u igru u 63. minutu i tako trasirao Piksijevom timu put ka velikom trijumfu na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Naravno, Ircima je teško pao ovaj poraz, kao i njihovim pristalicama. Tako je jedna navijačica svoj bes ispoljila na Tviteru gde je prozvala Mitrovića i napisala sledeće.

- Mitroviću, ti si prevarant. I nadam se da će Srbija ispasti.

 

 

Ona je tako iskoristila, sada već kultnu,  rečenicu koju je jedan od poznatijih navijača Arsenala izrekao posle poraza njegovog tima od Brajtona pri kraju prošle sezone u Premijer ligi. On je tada bio besan na napadača "Galebova" Nila Mopaja, pa je posle utakmice izjavio.

- Mopaje, ti si prevarant. I nadam se da će Brajton ispasti.

Mopaj je na tom meču nehotice povredio golmana Arsenala Bernda Lena, što je razgnevilo navijače Arsnela, koji su smatrali da je Francuz namerno povredio nemačkog golmana.

Za razliku od njega, Mitrović nikoga nije povredio, nego je postigao dva fantastična gola i pomogao Srbiji da pobedi, a Irkinji kojoj je teško pao poraz želimo sve najbolje i da i dalje uživa u Mitrovim golovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading