"ORLIĆ" MEĐU NAJBOLJIM TALENTIMA SVETA: Dominira u Partizanu, ALI SAMO O SITIJU SANJA!

Autor:

Sport

24.03.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Stevanović igrač je Mančester sitija koji je posle transfera vraćen na pozajmicu u Partizan. Iz meča u meč sve je jasnije zašto ga toliko ceni budući šampion Engleske, a i njega sve više i više vuče zov Ostrva.

RepublikaFoto: Starsport
Stevanović sanja o tome da zaigra za velikog Pepa Gvardiolu

Filip Stevanović je prošle godine već nakon proslavljanja 18. rođendan mogao da se pohvali transferom karijere - iz Partizana je prešao u Mančester siti.

Sada je Stevanović bio proglašen i za jednog od 50 najvećih talenata rođenih posle 1. januara 2002. godine.

Priznanje "NXGN" odao mu je britanski portal "Goal", za koji je Stevanović dao ekskluzivnu izjavu, upravo komentarišući to što je postao član Mančester sitija.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović

On je istakao da je počastvovan što je postao član tako velikog kluba.

- Mislim da je Siti najveća prilika za moj napredak. Velika je čast igrati za tako veliki klub, ali želim da do svog cilja idem korak po korak. Tako je uzbudljivo gledati Siti, tim za kakav sam sanjao da ću zaigrati jednog dana. Uradiću sve što mogu da se to i ostvari. Gledam svaku utakmicu i zaista je ludo koliko su dobri. Bila bi mi čast da mi šef bude Pep Gvardiola, stvarno mu se divim - rekao je Filip Stevanović.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović

Stevanović je ove sezone za Partizan odigrao 18 mečeva sa učinkom od četiri gola i dve asistencije.

- Bio mi je san da igram za Partizan još otkad sam bio mali, spremio sam se za sve što može da mi se dogodi. Naravno, na početku je bilo malo teško, ali brzo sam se prilagodio. San mi je bio da debitujem za prvi tim crno-belih. Sada moram da se fokusiram na sebe, na način na koji igram, kako bih ispunio nove snove - zaključio je mladi igrač Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading