NIKO NE VERUJE U "ORLOVE": Srbija otpisana, ne daju joj se NIKAKVE šanse za plasman na Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

24.03.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije utakmicom protiv Republike Irske započinju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Pored Srbije i Irske u našoj grupi nalaze se još Azerbejdžan, Luksemburg i Portugal.

Specijalizovani portal "Gracenote live", koji se bavi statistikom kroz kompletnu istoriju fudbala, smatra da srpski fudbaleri nemaju šanse da izbore vizu na Mundijal u takvoj konkurenciji.

Analitičari "Gracenote"-a su obuhvatili šanse svih evropskih reprezentacija u trci za Katar, a "Orlovima" maltene ne daju nikakve izglede.

Dokaz za to jeste što su Portugalu dali čak 82% šanse da završi na prvom mestu naše grupe. Na osnovu toga, samo tri selekcije dobile su jače predikcije – Francuska (84%), Španija (85%) i Belgija (88%).

Prema "Gracenote live" Svetskom prvenstvu su blizu i Nemačka (77%), Italija (75%), Holandija (74%), Engleska (74%), Danska (68%), dok se Hrvatima daje "svega" 57% šansi.

Zanimljivo, iz "Gracenote"-a ne veruju da Srbija može ni preko baraža do Mundijala, jer su prednost dobili Švajcarska sa 46 odsto, Austrija sa 44 i Vels sa 37.

Koliko ne veruju u uspeh izabranika Dragana Stojkovića Piksija govori da je našeg tima uopšte nema na listi, ali takođe ni respektabilne reprezentacije kao što su Poljska i Ukrajina.

Meč Srbija Republika Irska na programu je od 20:45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading