SKANDAL U CRNOJ GORI! Nisu pustili delagaciju Vojske Srbije da oda poštu vojniku ubijenom za vreme NATO agresije

Autor:

Svet

24.03.2021

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica vojnika Saše Stajića iz Beograda, koji je poginuo tokom NATO bombardovanja na služenju vojnog roka u Kasarani “Milovan Šaranović” u Danilovgradu danas je na ovom mestu sama položila vence, jer Crna Gora nije dozvolila da ih prate pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane

RepublikaFoto: pixabay.com
Crna Gora delegaciji Srbije zabranila da oda poštu stradalom vojniku

Kako saznajemo iz izvora bliskih porodici, iako je bilo planirano da vence u kasarni u Danilovgradu polože članovi porodice zajedno sa tročlanom delegacijom iz Beograda do promene plana došlo se jer to Ministarstvo odbrane Crne Gore nije dozvolilo, prenose Novosti.

- Pozvali su se na koronu i navodno zbog kovid mera im poručili da će dati saglasnost samo porodici. Nemajući kud ljudi iz vojske su zajedno sa porodicom položili vence juče na Centralnom groblju u Beogradu gde je Saša sahranjen, a najuži članovi porodice su to uradili I danas u Danilovgradu – kaže naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

24.03.2021 17:29

Sramota!