LJUBIMAC DELIJA JASAN: Zvezda je mnogo KVALITETNIJA od Partizana i sigurno će biti ŠAMPION!

Autor:

Sport

24.03.2021

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadin Savić trenutno sa velikim uspehom brani boje Olimpije, ali i dalje pomno prati dešavanja u Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben i Saša Zdjelar u duelu na prethodnom večitom derbiju

Savić je u intervjuu za "Meridian sport" govorio o šampionskoj trci između Zvezde i Partizana, a ogromnu prednost daje svom bivšem klubu.

- Ako bih rekao da sam 100 odsto siguran u titulu, onda bi se ovi drugi javili sa nekim lošim komentarima. Zvezda ima devet bodova prednosti, ali ima još utakmica do kraja. Mada, mislim da Zvezda stvarno ima mnogo kvalitetniji tim od Partizana, iako su oni u poslednje vreme, na čelu sa Saletom Stanojevićem, koji je izuzetan trener, vezali 15-16 pobeda. Svaka im čast na tome, ali ipak mislim da je ovo velika bodovna prednost da bi mogla da se stigne do kraja šampionata. Po mom mišljenju, Zvezda će biti šampion, to je ono što očekujem i što bih voleo da se desi - smatra Savić.

Ukoliko do toga dođe, moguće je da se Savić pojavi na proslavi, ukoliko korona to dozvoli.

RepublikaFoto: Starsport

- Pa, ako budem mogao zbog profesionalnih obaveza – sigurno ću biti tu. Mada, pitanje je koliko će i kakvu proslavu ova situacija oko virusa korona dozvoliti, ali gde god da sam – ja tu titulu proslavljam na svoj način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading