KAKVA ČAST ZA SRBINA NA IZBORU ZA NAJBOLJEG MLADOG FUDBALERA SVETA: Filip Stevanović u elitnom društvu!

Autor:

Sport

23.03.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Partizana i buduća ključna karika Mančester sitija nalazi se među samim "krem de la kremom" svetske elite posle izbora za najboljeg mladog fudbalera na planeti.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović 32. je na listi najboljih mladih fudbalera na planeti

Izabran je najbolji mladi fudbaler sveta.

Priznanje sajta „Goal“, NXGN, koje su ranije između ostalog osvajali Džejdon Sančo, Đanluiđi Donaruma, Juri Tilemans i Rodrigo, pripalo je fudbaleru Barselone, Ansuu Fatiju.

U izboru 44 novinara iz čitavog sveta dobio najviše glasova od svih igrača rođenih posle 1. januara 2002. godine, a iza njega su ostali Eduardo Kamavinga (Ren), Đio Rejna (Borusija Dortmund), Pedri (Barselona) i Džud Belingem (Borusija Dortmund) koji su se plasirali u Top 5.

Fati je još pre 18. rođendana privukao pažnju na sebe, postao je najmlađi strelac za Barselonu u istoriji Lige šampiona, ali treba reći da je njegov napredak donekle zaustavljen teškom povredom koju je doživeo u novembru prošle godine na utakmici sa Betisom.

Od srpskih fudbalera na ovoj listi našlo se mesto samo za igrača Mančester Sitija na pozajmici u Partizanu, Filipa Stevanovića, koji je zauzeo 32. mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fundaća

23.03.2021 21:08

44 novinara proglase nekoga najbljim nogometašem sveta ?A gdje su ostali sportski novinari ?