PIKSI, ORLOVI, TU UDARITE! Selektor Irske OTKRIO VELIKU RUPU U TIMU pred okršaj sa Srbijom!

Autor:

Sport

23.03.2021

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Irske Stiven Keni napravio je grešku koja bi mogla da bude kobna po njegov tim prilikom odabira tima za borbu sa Srbijom na početku kvalifikacija za Mundijal.

RepublikaFoto: Starsport
Jović, Mitrović, Vlahović i napad Srbije mogli bi da nam prirede praznik fudbala protiv Irske!

Keni je tokom konferencije za štampu pred okršaj sa "Orlovima" otkrio krajnje bizarnu odluku da na gol stavi Marka Traversa.

Ukoliko vam ovo ime nije poznato, nemojte se čuditi, pošto je van Irske, Svindona i Bornmauta većini fudbalskih fanova misterija.

Ovaj 21-godišnjak prešao je ovog leta iz redova Svindona među doskorašnje Premijerligaše, ali tamo nije dobio broj 1 i startno mesto kao što je očekivao, već je ove sezone zabeležio čitav jedan nastup, na kome je pritom primio dva gola!

Gotovo sigurno Piksi i "Orlovi" uveliko u sitne detalje analiziraju šta su Traversove slabe tačke, pa bi Stojkovićev debi na klupi Srbije, u slučaju da momak koji je do sada samo dva puta oblačio dres nacionalne selekcije odigra meč iz noćne more, mogao da bude pravi praznik fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading