DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Oršić vredi 50.000.000 evra?!

Autor:

Sport

18.03.2021

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati slave svog heroja Oršića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Oršića u dresu Dinama

Mislav Oršić, as Dinama, vredi bar 50 miliona evra, tvrdi Branko Strupar, nekadašnji belgijski fudbaler hrvatskog porekla.

Podsetimo, Oršić je het-trikom nokautirao Totenhem i doneo Hrvatima plasman u četvrtfinale Lige Evrope.

Murinjo je pokušao sve, ali ni to mu nije pomoglo danas. Teško je vratiti se nakon 2:0, istina, dosta im je bio jedan pogodak, ali to je snaga Dinama, što nisu Totenhemu dozvolili šanse. Bilo je par minuta u drugom produžetku kad je Totenhem išao na sve ili ništa, ali sve u svemu sjajno. Prvi gol Oršića je remek-delo, ali nije mu to ni prvi ni poslednji takav. Majstor je, takav je majstor da ni broj jedan francuske reprezentacije nije mogao ništa. Drugi gol je isto sjajan, a treći je šećer na kraju večeri. Otresao je tri igrača i pogodio kao da igra protiv niželigaškog kluba. Po ovom što je Oršić danas pokazao, on vredi sigurno 50 miliona - rekao je Strupar za "TV Arena".

Podsetimo, Oršić (28) je u Zagrebu od 2018. godine, igra na pozicijama ofanzivnog veznog ili krilnog napadača, a dres reprezentacije Hrvatske nosio je u pet navrata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading