SENZACIJA, TOTENHEM DEKLASIRAN NA "MAKSIMIRU": Oršić HEROJ Dinama - Murinjo NOKAUTIRAN u Ligi Evrope!

Autor:

Sport

18.03.2021

19:48 >> 20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče na mečevima osmine finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Oršića (Dinamo) i Orijea (Totenhem)

Fudbaleri Dinama, Arsenala, Granade i Rome obezbedili su plasman u četvrtfinale Lige Evrope, nakon revanš mečeva odigranih u četvrtak uveče.

Dinamo je napravio istinsko čudo na "Maksimiru" pošto je deklasirao Totenhem sa 3:0, posle produžetaka, čime je obezbedio prolaz. Oršić je junak Zagrepčana pošto je bio strelac sva tri gola, u 62, 83 i 106. minutu, a londonski tim je delovao neprepoznatljivo posle 2:0 u prestonici Engleske.

Arsenal je veći deo posla protiv Olimpijakosa završio još u prvom meču koji je rešio u svoju korist sa 3:1, ali su Grci u revanšu u 53. minutu poveli sa 1:0 preko Jusufa El Arabija. Ipak, prvak Grčke nije uspeo da ponovi uspeh od prošle sezone kada je upravo eliminisao "tobdžije" na "Emirejtsu" u drugom po rangu evropskom takmičenju.

 

 

Molde je došao do utešne pobede nad Granadom od 2:1, pogotkom Hestada iz penala u 89. minutu, a prethodno je Soldado u 72. rešio pitanje prolaza dalje. Valjeho je postigao autogol u prvom delu, ali je Granada rutinski izašla na kraj sa Norvežanima, nakon 2:0 na Pirinejima.

 

 

 

 

 

Roma nije imala problema da zadrži 3:0 protiv Šahtjora iz Rima, a posle trijumfa od 2:1 u Ukrajini prošla je "duplom pobedom". Svi golovi viđeni su u drugom poluvremenu, Majoral je bio dvostruki strelac za "vučicu", a Moraeš je pogodio za domaćina.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading