IMA NEKA TAJNA VEZA: Poketino "krade" miljenika iz Totenhema!

Autor:

Sport

17.03.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maurisio Poketino uveliko planira kako će da oblikuje PSŽ po svom ukusu ovog leta, pa je među prvima "pikirao" miljenika koga je svojevremeno doveo među "pevce".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serž Orije ponovo je zainteresovao Poketina, pa bi desni bek uskoro mogao nazad u Pariz!

Iako je u London 2017. stigao kao idealno rešenje za Poketinove probleme na desnom beku, Serž Orije nije uspeo da se izbori za standardno mesto u timu, ni pod Argentincem, a ni pod Murinjom posle njega, pa novi trener šampiona Francuske sada mogao da ga vrati u domovinu.

Platio ga je Totenhem pre četiri godine 23 miliona funti, ali bi posle 72 nastupa i svega pet golova mogao da napusti glavni grad Engleske za znatno manju cifru.

Imajući u vidu da mu je ostalo svega godinu dana na ugovoru, "pevci" će navodno na leto tražiti svega 12 miliona za njega, pa Poketino u njemu ponovo vidi savršenu zamenu, ovaj put za Kolina Dagbu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoće li Poketino ostati na Orijeu, ili će se okomiti na Kejna, Sona i ostale zvezde posrnulih "pevaca"?

Podsećamo, Orije je upravo iz PSŽ-a stigao u Totenhem, a od tada nije krio želju da do kraja karijere ponovo zaigra u "gradu svetlosti".

Ima neka tajna veza između Poketina i Orijea, nema šta...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading