JEDVA ČEKA DA ZAIGRA ZA "ORLOVE": Olakšanje za Piksija, Srbija dobila OGROMNO pojačanje!

Autor:

Sport

13.03.2021

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drafan Stojković Piksi, novi selektor Srbije, rešio je gorući problem na poziciji levog beka koju će na startu kvalifikacija najverovatnije pokrivati jedan od najboljih fudbalera poljskog prvenstva Filip Mladenović.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Jedan od najbolji fudbalera poljskog šampionata Filip Mladenović izjavio je da jedva čeka da ponovo zaigra za reprezentaciju Srbije, pošto se sjajnim igrama u Legiji izborio za mesto na spisku selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija.

Svaki poziv za reprezentaciju je velika stvar za mene. Pogotovo što ću u martu imati priliku da igram ponovo protiv Portugalije. Pre dve godine sam igrao protiv njih, bio mi je to prvi nastup za državni tim posle duge pauze. Izborili smo 1:1 u gostima i time sam zaslužio da dobijem novi poziv. Dres sa te utakmice sam doneo na poklon treneru Lehije Pjotru Stokovjecu, jer je on bio najzaslužniji što sam se vratio u tim Srbije - poručio je Mladenović.

RepublikaFoto: Starsport
Nalazi se u životnoj formi - Filip Mladenović

Pouzdani levi bek ima fantastičan učinak u Poljskoj, gde je u tekućoj sezoni postigao pet golova, uz čak devet asistencija. Bivši levi bek Crvene zvezde je otkrio i kako je "prelomio" da ostane.

Lako i brzo sam letos odlučio da ostanem u Poljskoj, nisam želeo da odem negde drugo. Najpre zato što sam dobro upoznao ligu, naučio sam jezik, a znao i sam i kakav je Legija klub. Mogao sam da čekam avgust, septembar, da mi stigne neka jača ponuda, ali sam verovao, što se i pokazalo, da sam povukao najbolji potez. Mada, nisam očekivao da će od starta da krene sve ovako dobro - dodao je Filip Mladenović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading