SRBIJA SLAVI: Otkriveni detalji ugovora novog stručnog štaba "Orlova", PIKSI POSVEĆEN NA DUŽE STAZE!

Autor:

Sport

11.03.2021

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković i njegov stručni štab finalizovali su sve detalje oko ugovora sa Fudbalskim savezom Srbije, pa sada mogu neometeno da počnu sa građenjem ozbiljnog fudbalskog projekta među "Orlovima".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Piksi i njegov stručni štab završili su svu papirologiju, pa sada neometano mogu da počnu sa radom u taboru Srbije

Zvanične promocije novog selektora Srbije, Dragana Stojkovića, i njegovog stručnog štaba neće biti zbog pandemije virusa korona, ali bliži se njihov debi na klupi "Orlova".

Prva utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, protiv Republike Irske, je 24. marta, pa onda u Beograd dolazi i Portugal (27. mart), a zatim naši fudbaleri putuju u Azerbejdžan, gde će 30. marta igrati protiv domaćina u trećem kolu.

Poznato je već da će Piksijevi najbliži saradnici biti Goran Đorović, Bratislav Živković, Saša Ilić, Goran Čumić i Japanac Katsuhito Kinoši i Nebojša Stamenković, a važnu uglobu imaće direktor A tima, Stevan Dika Stojanović.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić samo je jedna od karika koje će Piksiju pomagati među "Orlovima"

Selektor i direktor potpisali su sa FSS trogodišnje ugovore, odnosno do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, a u izdanju za četvrtak list "Politika" donosi detalj o dužini ugovora ostalih članova stručnog štaba reprezentacije, navodeći da oni važe do decembra tekuće godine, odnosno kraja predstojećih kvalifikacija za Mundijal.

Jasno je da će u slučaju plasmana na Svetsko prvenstovo u Kataru saradnja biti nastavljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading