STANKOVIĆ ODUŠEVIO "RATNIM PRIČAMA" IZ INTERA: Pogledajte KAKO je izgledao jedinstveni odnos Dekija i Murinja!

Autor:

Sport

11.03.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković oduševio je fudbalsku javnost tokom intervjua sa jednim portalom iz regiona, pošto je otrkio do sada neobelodanjene detalje jedinstvenog odnosa između njega i legendarnog Žozea Murinja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stanković i Murinjo u zagrljaju

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković otkrio je u intervjuu za hrvatski ,,Index“ kako je protekao njegov prvi sastanak sa Žozeom Murinjom u Interu.

Portugalac je 2008. stigao na ,,Đuzepe Meacu“, a dve godine kasnije je osvojio triplu krunu sa ovim klubom. Stanković je bio deo te ekipe, koja je ostvarila istorijski uspeh, a Murinjo je više puta isticao koliko je bivši srpski vezista bio važan šraf tima.

– Murinjo je veliki trener, genijalac. Poseban je u svakom smislu. Zato i nosi taj nadimak. Nije to bez razloga. Imao je ogroman uticaj na moju karijeru. U Inter je stigao u trenutku kad sam mislio da sam dao sve u fudbalu i kad sam planirao da završim karijeru. Bio sam na izlaznim vratima Intera. Čim je došao, odmah me je pozvao na stranu. Rekao mi je da ne dolazi u obzir da odem bilo kuda i da sam njegova opklada – otkrio je Stanković, pa je nastavio o onome što mu je Murinjo rekao. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo i Deki osvojili su čak i Ligu šampiona zajedno

– Pusti šta novinari pišu, ti ćeš biti moja desna ruka – rekao mi je u prvom našem razgovoru. Sastanak je trajao manje od deset minuta. To najviše govori kakav je bio psiholog. Kod njega sam dobio još 30 odssto kao igrač i 30 odsto kao čovek. Žoze me je naučio puno i o fudbalu i o životu i zauvek ćemo imati fantastičan odnos pun uzajamne ljubavi, poštovanja i poverenja - zaključio je Dejan Stanković.

Stanković je u Interu proveo čak devet sezona osvojivši 15 trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading