(FOTO) NAKON ŠTO NA UMRLICI NIJE BILO NJENOG IMENA, otkriveno zašto saputnica Sanje Ilića nije bila na sahrani: OVO SU VEŠTO KRILI OD OČIJU JAVNOSTI!

Autor:

Zabava

13.03.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena misterija o Tatjani i Sanji!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Otkrivena istina o Sanji i Tatjani!

Aleksandar Sanja Ilić sahranjen je juče u prisustvu porodice i prijatelja na Novom groblju, ali sahrani nije prisustvovala njegova supruga Tatjana Karajanov.

Razlog za to je što su se oni, kako saznajemo, razveli u novembru prošle godine.

Veliku pažnju javnosti je privuklo to što na poslednjem ispraćaju čuvenom kompozitoru nije bila Tatjana, kao ni dan pre na komemoraciji upriličenoj na RTS. Takođe, njeno ime je izostavljeno i sa umrlice, pa se među ožalošćenima nalaze samo njegovi najbliži.

"Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu", napisala je pa dodala:

RepublikaFoto: e-stock

- Dragi Sanjice, hvala ti za ljubav, za sve što sam naučila od tebe, za sve što sam naučila o sebi, za sve divne trenutke koji će uvek imati mesto u mome srcu. Neka su anđeli s tobom - napisala je Tatjana ispod zajedničke fotografije. Podsetimo, Ilić i Tatjana venčali su se u oktobru 2016. godine u Sabornoj crkvi u Beogradu, nakon čega su za članove porodice i najbliže prijatelje organizovali žurku na jednom splavu. Iako je mislio da nakon smrti supruge, glumice Zlate Petković, neće naći ljubav, iznenadio se kada je upoznao Karajanovljevu. 

- Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije. Nisam se nadao da ću nakon gubitka Zlate ikada više pronaći srodnu dušu, ali život me je iznenadio. Tatjana je iz Novog Sada, ali sada, naravno, živi sa mnom u Beogradu - rekao je tada Sanja za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading