(FOTO, VIDEO) REPUBLIKA NA LICU MESTA U MILANU: "Pijaca del Duomo" sija kao zlato, GRAD MODE NALIK GRADU DUHOVA uoči bitke u LE!

Autor:

Sport

25.02.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pijaca del Douomo" možda jeste obasjan suncem, idiličan kao i uvek, ali bi u Milanu radije da bude krcat, prekriven masom u crno-crvenim bojama Zvezdinog predstojećeg rivala.

RepublikaFoto: Veljko Petrović
Veljko Petrović, vođa ekspedicije "Srpskog telegrafa" u Milanu, na "Pijaca del Duomu"
Foto: Republika

Otkucavaju minuti koji nas bliže revanšu između šampiona Srbije i "rosonera", kada ćemo saznati ko će u sledeću fazu Lige Evrope.

2:2 iz prvog meča razlog su za brigu među izabranicima Dejana Stankovića, dok Piolijevim uliva samopouzdanje, ali bi oni bez sumnje voleli da ih na megdan crveno-belima prati razularena masa. 

Takve nema ni na ovom, a ni na drugim trgovima širom Milana, barem ne ovako rano, ali grad mode iako liči na grad duhova zaista pleni lepotom.

Arhitektura je savršeno ispreplitana sa modernim buticima poput "Gučija", dok Italijani ne propuštaju priliku za šale i smicalice, pa su nas propisno nasmejali na Pijaca dela Skali, gde su na jednu zgradu okačili natpis "ovde ne možete da uđete ako se niste okupali".

RepublikaFoto: Veljko Petrović
Na ovoj zgradi stoji natpis "ne možete ući ako se niste okupali"

Život među Italijanima, uvek spor i ležeran, nastavlja se tako i kada se večeras sprema pakao, ali bi scene na ulicama ovog grada mogle da budu znatno drugačije kada padne noć. 

RepublikaFoto: instagram.com/acmilan
Navijači Milana neće biti prisutni na tribinama, a za sada ih ni po svom gradu nema u većim grupama

Podsećamo, meč između Crvene zvezde  i Milana na programu je od 21 h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading