TEŠKO NJEMU! Proširena istraga protiv siledžije! MIKA ALEKSIĆ danas ponovo saslušan, a evo šta je rekao u Tužilaštvu!

Autor: Republika

Hronika

25.02.2021

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić (68) danas je ponovo na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao navode prijave još jedne devojke koja ga je prijavila za polno uznemiravanje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mika Aleksić

Nakon saslušanja, protiv Aleksića je tužilaštvo po drugi put proširilo istragu, potvrdila je za Tanjug portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Aleksić se tereti za ukuno 19 krivičnih dela – 11 za polno uznemiravanje i osam silovanja izvršenih od 2008. do 2020. godine na štetu ukupno devet oštećenih, od kojih je jedna bila maloletna.

Ostale devojke je napadao, kako se sumnja, i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.

Odlukom suda Aleksić se nalazi u pritvoru da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Aleksić je do sada negirao da je seksualno napastvovao učenice glume u svojoj školi, pored ostalih i Milenu Radulović koja ga je prva prijavila policiji, a nakon nje osmelile su se i druge devojke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading