NEVERICA U ITALIJANSKIM MEDIJIMA: Ni sunarodnici ne veruju u Milan, "Rogate i isprebijane" čeka MOMENAT ISTINE u LE!

Autor:

Sport

25.02.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako u pobedu Milana protiv Zvezde u revanšu Lige Evrope ne veruju ni njihovi sunarodnici, to su sjajne vesti za Zvezdine pristalice!

RepublikaFoto: Starsport
Mediji širom "čizme" ne favorizuju "rosonere" pred revanš sa Zvezdom!

Mediji na čizmi poznati su po svojoj oštrini, ali su pred revanš sa, kako je oni zovu, "Stela Rosom", posle 2:2 u Beogradu bili posebno pesimistični.

Kako ističe "Korijere", pod naslovom "Rogati i isprebijani" ni manje ni više, pritisak zbog loših rezultata, počevši sa neuspehom protiv Specije uoči duela sa Zvezdom, gotovo je nepodnošljiv, pa zahtevaju pobedu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
"Korijere" ne bira reči kada je kritika "rosonera" u pitanju

"Tutosport" nešto je konzervatiniji, pa samo smatraju da je za Milan došao momenat istine.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Naslovnica "Tutosporta"

Polemiše se o sastavima, veliča se Stanković, ali se samom igrom crveno-belih niko previše ne bavi, što bi za Zvezdu mogla da bude i dobra stvar. 

Kako ističu, Pioli se nada da na njih neće uticati to sto nema navijača i nada se da će Zvezda biti prekretnica za povratak na pobednički kolosek.

Većina se slaže oko sastava Milana, jedino se još polemiše o dostupnosti Išmaela Benasera.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jedino o Išmaelu Benaseru Italijani ne mogu da se dogovore, pa neki tvrde da će igrati, a drugi ne

"Tutosport" i "Korijere delo Sport" su inače za postave pred utakmicu stavili Zvezdi grb sa dve zvezdice, do se u "Tutosportu" nisu previše udubili, pa će za Zvezdu zaigrati izvesni Petrić zbog slovne greške, da ne pominjemo druge greške.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Da li je protiv Zvezde momenat istine za Milan?

"Gazeta", zanimljivo, najavljuje nastup Rafaela Leaa kao senzaciju, pošto smatraju da on može biti čovek od presude danas, a Ibrahimović u nastavku Serije A.

- Leao nije bezazlen - Prošle godine je dao 6 na 33 utakmice, a sada je već dao 6 na 26 mečeva - istakao je trener "rosonera" Stefano Pioli.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
"Gazeta" se nada senzaciji Rafaela Leaa

Bilo kako bilo, četa Dejana Stankovića zna šta ih čeka, a njihovi navijači bez sumnje se nadaju ogromnom uspehu posle večerašnjeg revanša (21h).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading