Da li je to pravi pristup u revanšu Lige Evrope?! STANKOVIĆ ŠOKIRAO PLANOM za Milan, POGLEDAJTE ZBOG ČEGA NAJVIŠE ŽALI!

Autor:

Sport

25.02.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde igraju možda i najbitniji meč u skorijoj istoriji kluba kada se večeras budu sastali sa Milanom, ali šta je Dejan Stanković to spremio favorizovanom protivniku?

RepublikaFoto: Starsport
Šta to Dejan Stanković kuje pred ključni okršaj sa Milanom?

Od 21 h šampion Srbije ratovaće sa Milanom u sred grada mode, na "San Siru", za pravo da se nađe u sledećoj fazi Lige Evrope.

Rezultat prvog meča u Beograd bio je 2:2, tako da ovaj meč može da ode u jednom od milion pravaca, čega je svestan i šef struke na Marakani.

Stanković je, shodno riziku, najavio smirenu, strpljivu i staloženu borbu, iako njegovom timu treba barem jedan pogodak kako bi prošli dalje, imajući u vidu pravilo o golovima u gostima.

- Neće biti lako, čeka nas 90 minuta borbe, nećemo se predati i niko ne može da nam oduzme neku nadu da idemo dalje. To ne govorim kao pesimista nego kao realista - istakakao je Stanković pred ovaj duel.

RepublikaFoto: Starsport
Crveno-beli iz prvog meča nose rezultat od 2:2, tako da im je barem jedan gol potreban za prolaz

Svestan je šta je "katanaćo", svestan je koliko Italijani, a posebno Milan, čuvaju rezultat, pa upozorava da ne smeju da se zalete pa da se olupaju.

- Nema zaletanja, zatvaranja očiju, pa da se olupamo. Pokazali smo da znamo da igramo na rezultat, i kad se branimo i kad napadamo", rekao je Stanković sinoć na konferenciji za novinare, navodeći da mu je žao što momci nisu osetili ni punu Marakanu, a neće ni ”San Siro”, odnosno ”Đuzepe Meacu”, kako je zvanično ime velelepnog stadiona - zaključio je Dejan Stanković.

Trener crveno-belih poveo je 21 igrača u Milano, Katai i Ivanić pod velikim su znakom pitanja, pa će biti zanimljivo videti šta je vođa crveno-belih spremio slavnom rivalu.

 

 

 

Utakmica između Milana i Crvene zvezde igra se večeras od 21.00. uz prenos na RTS 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading