(VIDEO) STANKOVIĆ SE VRATIO NA "SAN SIRO": Trener Zvezde komanduje - samo hrabro i pametno!

Autor:

Sport

24.02.2021

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde igraju revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana na stadionu "San Siro". Imao je Dejan Stanković dosta poteškoća pred put u Italiju, ali je na konferenciji poslao jaku poruku svojim igračima, ali i navijačima.

RepublikaFoto: Veljko Petrović
Dejan Stanković
Foto: Republika

Stanković je biranim rečima govorio o renomiranom rivalu, ali je rekao da njegov tim neće odstupati bez borbe posle herojskog remija u Beogradu 2:2.

- Nismo kalkulisali ni pred prvu utakmicu, nebitna je formacija u kojoj smo igrali, bitno je kako si nastupio i kako si izgledao na terenu. A ja znam kako smo izgledali, a to znaju i moji igrači, i znamo da ispod tog nivoa ne smemo da odemo ako se nadamo nečemu protiv jednog Milana. Dali smo dva gola, moramo da damo gol da bi prošli, ali treba nam dosta opreza, jer oni za dve sekunde stvore šansu, to smo videli u Beogradu. I vi znate ko je ekipa Milana, nekada u životu moramo biti realni i priznati neke stvari, ali niko ne može da nam oduzme nadu i šansu da idemo dalje- rekao je Dejan Stanković.

Trener Zvezde je zadovoljan zdravstvenim biltenom dan pred veliki meč, iako su neki igrači roviti...

- Imamo još 24 sata do utakmice, veliki sam optimista, i neću reskirati ako bude nekih problema, mi amamo adekvatne zamene, i nemam dileme- kaže Stanković.

 

 

 

Nekadašnji igrač Intera se podsetio dana kada je u dresu "neroazura"  harao stadionom na kome je danas održao konferenciju.

- Dosta emocija sam proživeo sa Interom na ovom stadionu, čudan je život kako zatvara te krugove. Ovo je lepa prilika za momke, ovo je kao nagrada za sva odricanja, za sav trud, Milan samo može da bude nagrada da se dokažemo, ovo je premija za sve nas- kaže trener Zvezde.

Potom je apostrofirao mentalitet koji u poslednje vreme demonstrira njegov tim.

 

 

 

- Oni se bore za nešto važno, ali važna im je i Evropa, mi smo ti koji treba da pobedimo ovde. Mentalitet koji stvaramo poslednjih godinu dana, uvek kažem da igramo pametno hrabro, da se ne zalećemo, pokazali smo u zadnjem periodu da znamo da igramo za rezultat, ako treba branićemo se, ako treba da napadamo - napadaćemo- rekao je Stanković.

Meč na stadionu "San Siro" se igra u četvrtak od 21 sat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading