Kum zna šta crveno-belima treba u Milanu: SVE JE TO ZVEZDA ZASLUŽILA, A PAVKOV NIKADA NE POGAĐA SLUČAJNO!

Autor:

Sport

25.02.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Tanjga veruje da je utančio tačno šta bi Zvezdi moglo da donese pobedu u revanš meču Lige Evrope protiv Milana na "San Siru" (21h).

RepublikaFoto: Starsport
Hoće li još jedan "nebeski skok" Miće Pavkova biti presudan?

Tanjga, inače kum Siniše Mihajlovića i njegov pomoćnik u Bolonji, smatra da je problem u tome što Stankovićevi puleni imaju previše respekta prema protivniku.

- Crvena zvezda je u prvi meč sa Milanom na stadionu "Rajko Mitić" ušla upravo onako kako sam se pribojavao: sa respektom prema gostima, većim nego što zaslužuju. Ali, kasnije se trgla, zaigrala hrabrije, i to je smernica kako bi trebalo da pristupi revanšu - smatra prekaljeni stručnjak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tanjga asistira kumu Mihi u Bolonji

- Posle tih uvodnih 10-15 minuta u Beogradu, Zvezda se prenula, uspostavila ravnotežu i pokazala da i te kako može ravnopravno da igra. U pojedinim momentima bila je bolja i pokazivala je više od Milana - ističe Tanjga, član druge šampionske generacije Vojvodine, osvajač Interkontinentalnog kupa u dresu Zvezde.

Upravo ti momenti, uveren je Tanjga, trebalo bi da budu osnova igre na "San Siru".

- Sve je otvoreno, naravno. Ima Zvezda šansu u revanšu, tim pre što će Milan igrati pod pritiskom, mnogo većim nego što to ima naš tim. Jer, Milan je izgubio od Intera, a već u nedelju igra sa Romom. Smatram da bi naš tim trebalo da uđe u meč još hrabrije, sa većim uverenjem da je moguće nadigrati Milaneze, s obzirom na to da su pokazali na svom terenu koliko mogu. Da ne budu podređeni, već ravnopravan rival - zaključio je ovaj 56-godišnjak.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Tanjga uveren je da Zvezda može do pobede, a i da Pavkov ne pogađa slučajno!

Za kraj je progovorio i o Zvezdinom "iks faktoru", Milanu Pavkovu, rušitelju velikim evropskih džinova.

- Ništa nije slučajno. Zvezda je zaslužila taj gol, kao i Pavkov da bud strelac, pre ili kasnije. Pogodak ima i dodatnu vrednost pošto je postignut sa deset igrača. Zato bi trebalo da još više veruju u svoj kvalitet - dodaje je Miroslav Tanjga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading