DRVLJE I KAMENJE NA LJUBIMCA "DELIJA": Italijani BESKRUPULOZNI - samo je ON bio gori od Mandžukića!

Autor:

Sport

19.02.2021

17:41 >> 17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti posle burnog remija na "MarakanI".

RepublikaFoto: Starsport
Centarfor Milana Mario Mandžukić

U četvrtak uveče viđen je pravi spektakl na stadionu "Rajko Mitić" u kome je Crvena zvezda remizirala sa favorizovanim Milanom rezultatom 2:2.

Mediji na "čizmi" podrobno su analizirali sudar velikana, a to je učinila i prestižna "Gazeta delo sport".

Ovaj list je apostrofirao štopera crveno-belih Radovana Pankova kao najlošijeg aktera duela, a ocenila ga je sa "četiri", uz obrazloženje da je direktan krivac za oba gola gostiju.

– Tragičar Crvene zvezde. Prvi gol Milana je njegov autogol, a za drugi je skrivio penal guranjem Ernandeza. Praktično je igrao za Milan. Skoro pa Pavkovu može da zahvali što nije dobio još goru ocenu – piše italijanski sportski dnevnik.

RepublikaFoto: Starsport
Pozdrav Pankova i Piolija

Prema “gazeti”, odmah iza Zvezdinog defanzivca bio je Mario Mandžukić. Iskusni napadač Milana se gotovo nije video na terenu i italijanski dnevnik ga je ocenio “peticom”.

Ovo će sigurno biti dodatni motiv za Pankova da u revanšu na "San Siru" pruži mnogo bolju igru i "zapuši usta" Italijanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading