KAD NEŠTO ZAVRŠIM, GOTOVO JE! Stanković rešio da PROGOVORI o Kangi!

Autor:

Sport

18.02.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle remija sa Milanom.

RepublikaFoto: Starsport
Razgovor Dejana Stankovića i Gelora Kange

Centarfor Milan Pavkov doneo je izjednačenje Crvenoj zvezdi protiv Milana (2:2) u nadoknadi vremena prvog meča 1/16 finala Lige Evrope, a prvi pogodak crveno-belih delo je Gelora Kange iz penala.

Trener aktuelnog srpskog šampiona upitan je za odnos sa Gaboncem, nakon konflikta koji su imali tokom jesenjeg duela grupne faze sa Slovanom iz Libereca.

 - Ja ništa ne vučem sa sobom. Kad nešto završim, završio sam. On je profesionalac koji daje celog sebe. Stavili smo tačku. Grupa je iznad pojedinca. Oni se svi žrtvuju i daju mnogo. Kako Kanga tako i svi ostali - kratko je prokomentarisao Stanković.

Podsetimo, Kanga se letos vratio u Ljutice Bogdana iz praške Sparte, a u tekućoj sezoni je odigrao 21 meč u svim takmičenjima na kojima je postigao četiri gola, uz šest asistencija. Očigledno je sada između njega i Dekija sve u redu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading