(VIDEO) ZVEZDA SE DIGLA IZ PEPELA: Pavkov ponovo JUNAK, tinja NADA "Delija" pred revanš na "San Siru"!

Autor:

Sport

18.02.2021

17:01 >> 20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama u prestonici Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Zvezda-Milan

Fudbaleri Crvene zvezde i Milana remizirali su u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope, rezultatom 2:2.

Izjednačenje crveno-belima, u dramatičnom finišu, doneo je Milan Pavkov posle kornera u trećem minutu sudijske nadoknade.

Srpski šampion će pokušati da napravi veliki podvig u revanšu, a remi protiv sedmostrukog prvaka Evrope dodatno dobija na značaju, s obzirom da su crveno-beli poslednjih 15-ak minuta igrali sa desetoricom, nakon isključenja Milana Rodića.

Milan je poveo autogolom Pankova u 42. minutu meča, a poravnao je Kanga iz penala u 52. "Rosoneri" su stigli do 2:1, takođe sa bele tačke, a precizan je bio Teo Ernandez, dok je u finišu usledila već opisana drama.

Tok duela sa stadiona "Rajko Mitić" mogli ste da pratite uživo na našem portalu.

 

Kraj susreta, Crvena zvezda - Milan 2:2!

90+5. minut - Kraj utakmice.

90+3. minut - GOOOOL! Veliki gol za Zvezdu delo je Milana Pavkova koji se odlično snašao  i zatresao je mrežu "rosonera". Crveno-beli su uspeli da izjednače, pa će imati "otvoren meč" za nedelju dana u "gradu mode".

90+1. minut - Pavkov je zakasnio na centaršut Gajića, potom je probao i Pankov, ostaje 1:2. Žuti karton je dobio i Donaruma.

90. minut - Četiri minuta nadoknade.

89. minut - Ulazimo u sam finiš susreta, "rosoneri" čuvaju stečenu prednost.

85. minut - Fenomenalna kontra Milana. Čalhanoglu je primio loptu na levoj strani terena, proigrao je Tonalija u sredini, on je šutirao sa nekih 20-ak metara, ali je Borjan "ukrotio" pokušaj nekadašnjeg veziste Breše.

82. minut - Turčin je odmah uputio opasan centaršut iz prekida, ali je Borjan ponovo bio na visini zadatka.

81. minut - Stanković je izvršio trostruku izmenu. Ušli su Pavkov, Sanogo i Bakajoko, van terena su Falčineli, Petrović i Ivanić. I Pioli menja. Čalhanoglu je promenio Mandžukića.

77. minut - Crvena zvezda je ostala sa desetoricom na terenu, pošto je Rodić dobio drugi žuti karton. Dalot menja Ernandeza.

74. minut - Gajić ulazi umesto Gobeljića.

71. minut - Mario Mandžukić je udario Milana Rodića, pa je dobio žuti karton.

RepublikaFoto: Starsport
Mirno posle vođstva Milana

68. minut - Borjan je ponovo spasio crveno-bele! Leao se istakao lepom solo-akcijom, pa je proigrao Kastiljeha, međutim odličnom odbranom reprezentativac Kanade je sprečio najgore.

65. minut - Ponovo su izabranici Stefana Piolija tražili kazneni udarac, nakon što je pao Ernandez, ali ovoga puta ništa od toga.

61. minut - GOOOOL! Pankov je oborio Tea Ernandeza, pa je dosuđen penal za Milan. Upravo je levi bek "rosonera" bio siguran sa bele tačke - 1:2. Trener aktuelnog prvaka Srbije Dejan Stanković u igru je uveo najveće zimsko pojačanje, Filipa Falka, umesto Bena.

57. minut - I Milan Rodić je zaradio javnu opomenu.

55. minut - Milunović je dobio žuti karton. Kanga je potom još jednom šutirao, ali pored gola.

52. minut - GOOOOL! Kanga je pogodio donji desni ugao gola Donarume iz penala koji je "iznudio" Falčineli nateravši defanzivca Milana da odigra loptu rukom.

51. minut - "Požuteo" je Romanjoli.

48. minut - Ben je imao odličnu situaciju pred golom Donarume, ali je otišao previše iskosa pa je pokušao desnom nogom, samo korner za Zvezdu.

46. minut - Počeo je drugi deo igre. Stefano Pioli je napravio drugu izmenu, umesto Rebića na terenu je Rafael Leao.

Milan vodi na poluvremenu rezultatom 1:0

45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade vremena. Crveno-beli su uzvratili, oprobao se Milunović, ali gosti su sačuvali minimalno vođstvo.

42. minut - GOOOOL! Odlično su gosti "izbacili" Kastiljeha po desnom boku, on je uputio nezgodnu loptu kroz sredinu koju je nespretno zahvatio Radovan Pankov, pa je zatresao sopstvenu mrežu - 0:1!

39. minut - Povredio se Benaser, njega je zamenio Sandro Tonali.

35. minut - Nova poluprilika za domaće. Gobeljić je imao vremena da se namesti i centrira, ali je odbrana Milana ponovo izbacila loptu u korner. Donaruma je imao još dve intrvencije, utisak je da su mu "pune ruke posla", a Miloš Degenek je samo usmeno opomenut nakon što je faulirao italijansku "jedinicu".

 

 

 

32. minut - Ben je pokušao, ponovo je golman Milana paradom sprečio vođstvo domaćina.

30. minut - Pola časa igre, Crvena zvezda je uputila već tri udarca u okvir gola "rosonera", bez golova.

RepublikaFoto: Starsport
Velika borba na "MarakanI"

25. minut - Odličan potez Ivanića kojim je napravio prostor za udarac. Crnogorac je snažno pokušao, ali je Italijan ponovo bio perfektan.

21. minut - Rebiću se otvorio prostor, ušao je u dobru priliku, ali je Hrvat bio neprecizan.

20. minut - Mirko Ivanić je imao stopostotnu šansu, izašao je pred Donarumu, omeo ga je Tomori, a Donaruma je ponovo bio na visini zadatka. Aktuelni srpski šampion je izveo udarac iz ugla, ali ovoga puta nije bilo opasnosti po reprezentativnog golmana "azura". Velika šteta...

19. minut - Odličan pokušaj Radeta Krunića u donji levi ugao gola koji brani Milan Borjan, ali je kapiten domaćih sjajno odbranio, izbacivši loptu u korner.

16. minut - Dva pokušaja crveno-belih u kratkom vremenskom roku, najpre Kanga, pa Njegoš Petrović. Međutim, sedmostruki prvak Evrope se odbranio...

RepublikaFoto: Starsport
Već nekoliko pokušaja u okvir gola Zvezde

12. minut - Poništen je još jedan pogodak Milanu. Tomori je centrirao sa desne strane, lopta je preletela Borjana i stigla do Ernandeza, koji je pogodio prazan gol. Ipak, ostaje "nula" na "Marakani".

RepublikaFoto: Starsport
Uzalud radost Milaneza - poništen gol Tea Ernandeza

8. minut - Gelor Kanga je oprobao svoj udarac sa distance, ali je Donaruma rutinski intrvenisao.

6. minut - Crvena zvezda je imala slobodan udarac iskosa sa desne strane. Loptu je u kazneni prostor ubacio El Fardu Ben, ali je odbrana Milana otklonila opasnost. Potom je usledio kontranapad "rosonera", zatresla se mreža domaćih, ali je glavni arbitar Sidiropulos signalizirao ofsajd.

2. minut - Marko Gobeljić je iskrenuo zglob, ali se čini da će nastaviti utakmicu. Usledio je oštriji faul Njegoša Petrovića nad Meiteom, ali je srećom defanzivni vezista crveno-belih prošao bez žurog kartona.

1. minut - Počeo je duel na "MarakanI".

Počinje meč na stadionu "Rajko Mitić"

Crvena zvezda: Borjan - Pankov, Milunović, Degenek - Gobeljić, Petrović, Kanga, Rodić - Ben, Ivanić - Falčineli. Klupa: Popović, Gajić, Bakajoko, Pavkov, Falko, Gavrić, Sanogo, Srnić, Vukanović.

Milan: Donaruma – Kalulu, Tomori, Romanjoli, Ernandez – Benaser, Meite, Krunić – Kastiljeho, Rebić – Mandžukić. Klupa: Tatarušanu, A. Donaruma, Kalabrija, Dalot, Tonali, Čalhanoglu, Ibrahimović, Rafael Leao, Kjer, Gabija, Salemakers, Kesi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading