(VIDEO) SILVIJA ĐOGANI se vraća na muzičku scenu, pa žestoko potkačila LUNU I GAGIJA!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.02.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deli mišljenje svojih roditelja.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Kadar sa snimanja spota

Silvija Đogani ćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija ponovo se vraća na muzičku scenu nakon nekoliko godina pauze.

Naslednica Đoganija pokazala je talenat za muziku, međutim, tek što je zakoračila na scenu, sa iste se i povukla i posvetila porodici.

Sada kada joj je dete poraslo, a ona uspela da zaradi novac, rešila je da sve uloži u karijeru i ponovo se okuša na muzičkoj sceni. 

- Novac sam zaradila od vrtića koji sam otvorila. Nisam htela da idem po rijalitijima kako bi uzela novac, već sam stekla sve svojim radom - kaže Silvija.

Foto: Privatna arhiva

  Silvijina majka poznata denserka Slađa Delibašić nije krila ponos zbog toga što je njena ćerka bez ičije pomoći odlučila da prati svoje snove: 

- Ponosna sam, niko joj nije pomogao, nema dečka niti sponzora koji stoje iza nje. Sve je sama za sebe obezbedila, uz to je divna, požrtvovana majka. Ni Đole ni ja joj nismo ništa dali, mi ne postojimo u ovoj priči. Sviđa mi se što ima tu moju crtu da može da izgura, sve što je oduvek želela može da ostvari - rekla je nam je ponosno Slađa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading