SLAĐA SE PRISETILA BOLNOG RAZVODA: Spavala sam na podu i samo sam otišla iz kuće...

Autor: Republika.rs

Zabava

07.02.2021

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dve decenije.

RepublikaFoto: instagram.com/sladjadelibasic
Slađa Đogani

Slađa i Đole posle dve decenije otvoreno su govorili o svom razvodu o kojem se još uvek spekuliše u javnosti.

Sada su oboje ispričali svoju stranu priče o tom periodu i otkrili kako suse osećali nakon odluke da stave tačku na ljubav ali i zajednički rad u grupi.

-Spavala sam na podu, samo sam rekla ja idem iz kuće. Stvarno je bilo mnogo teško. Počela sam solo karijeru, smatrala sam da ne treba da tražim ništa, da treba sama da se borim, da dokažem to što je on mislio da neću uspeti. Rekla sam da idem dalje i to je to - rekla je Delibašićeva u "Premijeri".

 

Đole se nadovezao i otkrio kako se on osećao kada su se razvodili:

-Nisam hteo da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si voleo, ode kuća, posao... Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak periodu, ali na sreću dolazi Vesna - rekao je denser.

Podsetimo, Slađa i Đole razveli su se pre više od 20 godina i nakon toga je svako krenuo svojim putem. Đogani je uplovio u emotivnu vezu sa Vesnom koja je ujedno Slađu zamenila i u grupi, dok je ona imala nekoliko neuspelih brakova iza sebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading