SVI, SVI, SVI! Zvezdo, PAZI se! Pioli povukao RADIKALAN potez pred gostovanje na "Marakani"!

Autor:

Sport

17.02.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Italijan.

RepublikaFoto: Starsport/Tanjug/AP
Foto: Ilustracije

Trener Milana Stefano Pioli odlučio je da u prestonicu Srbije na megdan Crvenoj zvezdi povede najjače snage, uključujući i prvog centarfora Zlatana Ibrahimovića.

Italijanski strateg je pun respekta prema lideru Superlige Srbije, ali ističe ambicije "rosonera" u Ligi Evrope, koja velikanu takođe može da donese plasman u Ligu šampiona, što je primarni ovosezonski tim.

Ulazimo u period sezone u kome ćemo igrati mnogo utakmica. Sve su važne, počevši od sutrašnje. Biće ovo odlučujuće utakmice i u prvenstvu i u Ligi Evrope - počeo je Stefano Pioli, a zatim dodao:

Moramo da gledamo unapred, kao što smo uvek i radili. U sportu nije važno ono što si uradio, nego ono što ćeš da uradiš. Želimo dobar početak sutra, mada znamo da je ovo izazov koji će trajati 180 minuta i da igramo protiv tima koji dominira u svojoj ligi.

Milan između dva okršaja sa crveno-belima igra gradski derbi sa Interom, a Pioli je upitan da li će to biti u podsvesti njegovim izabranicima na "Marakani".

Želimo da sve naše snage budu usmerene na Ligu Evrope. Moramo da ostanemo skromni. Hajde da mislimo o sutrašnjem meču, biće vremena za pripremu meča sa Interom.

Za kraj, strateg Milana se osvrnuo na iskusnog napadača Marija Mandžukića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mandžukić u dresu Juventusa

On je veliki profesionalac i dobro se uklopio. Naporno radi, na raspolaganju je, spreman je da igra. U svakom slučaju i Ibra putuje u Beograd. Svi idemo u Beograd - zaključio je Pioli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading