EKSKLUZIVNO SAZNANJE "SRPSKOG TELEGRAFA": "Orao" na putu ka Briselu, MITROVIĆ SE VRAĆA U ANDERLEHT!

Autor:

Sport

10.02.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako Aleksandar nastavi da tone u Fulamu, Belgijanci će ga u junu dočekati raširenih ruku.

RepublikaFoto: Starsport
Kako ekskluzivno saznajemo, Aleksandar Mitrović mogao bi na leto da se vrati u Anderleht!

Kako "Srpski telegraf" ekskluzivno saznaje, Aleksandar Mitrović (26) u letnjem prelaznom roku mogao bi da se vrati u Anderleht.

Prema informacijama našeg lista, velikan iz Belgije želi da dovede Srbina nazad iz dva razloga.

Prvi je ukoliko reprezentativac naše zemlje nastavi da golgeterski tone s formom, a drugi je jer će se trenutno prvi špic u timu Vensana Kompanija vratiti u Mančester siti sa pozajmice.

Inače, za povratak snažnog špica u Anderleht prvi je digao glas trener ekipe Vensan Kompani (34), koji ga poznaje sa Ostrva dok je kao kapiten igrao za Mančester siti.

Aleksandar Mitrović je u dresu belgijskog velikana doživeo najlepše trenutke u karijeri, za tri godine je postigao 44 gola na 90 utakmica, uz dva osvojena trofeja.

Kako saznajemo, "ljubičasti" su i tokom januara poslali Fulamu ponudu za šestomesečnu pozajmicu za napadača, ali bez prava na otkup ugovora.

 

Klub iz Londona nije imao ništa protiv odlaska reprezentativca Srbije na kaljenje u Brisel, pregovori su išli u dobrom smeru, a naglo su prekinuti u poslednjim danima januara.

- Aleksandar je želeo da sačeka još malo da bi video kako će se odvijati situacija sa trenerom Skotom Parkerom, odnosno da li će dobiti otkaz. Fulam je razmišljao o smeni, ali ona se nije dogodila i Mitrović je ostao u klubu iako je nezadovoljan - kaže izvor našeg lista.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Skot Parker i Mitrogol nisu se razumeli, pa je odlazak iz Fulama sve izvesniji

Podsetimo, postoji mnogo stvari zbog kojih popularni Mitar razmišlja o odlasku iz ekipe u kojoj je zamenik kapitena. Nije dao gol još od 19. septembra prošle godine, nije više starter, a dodatno je izgubio poverenje trenera Parkera posle kršenja mera protiv koronavirusa. Tada je slavio Novu godinu sa prijateljem i saigračem iz nacionalnog tima Lukom Milivojevićem i još nekoliko drugara, a strateg tima sa Krejven Kotidža je javno istakao da je razočaran ponašanjem momka rođenog u Smederevu.

Aleksandar Mitrović u Anderlehtu:

Utakmice 90

Golovi 44

Trofeji 2 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading