OPŠTA POMAMA ZA REPREZENTATIVCEM SRBIJE: Lige petice zovu, ALI RAMADANI "ORLA" VODI NA OSTRVO!

Autor:

Sport

09.02.2021

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan reprezentativac Srbije mogao bi da se nađe u redovima nekog od evropskih velikana.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Maksimović (drugi sa desne strane) mogao bi bez obeštećenja da napusti Napoli ovog leta

Nikola Maksimović već je pri vrhu fudbalskog lanca ishrane u Napoliju, ali u tom klubu već godinama ne dobija adekvatan tretman, pa bi bez obeštećenja mogao da ode kada mu na leto istekne ugovor.

Za njegovim uslugama žude mnogi, pa se u prethodnom periodu pričalo o Interu, Arsenalu, Bajeru iz Leverkuzena, Romi, Valensiji i drugima.

Sada "Kalčomerkato" ističe novog kandidata, a ako je suditi po vestima koje ističu, Maksimovićev agent Falji Ramadani mogao bi da ima presudan uticaj na sledeći potez svestranog defanzivca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maksimović u dresu Napolija

Dejvid Mojes i Vest Hem ove sezone igraju daleko iznad očekivanja, na samom su rubu Lige šampiona, pa shodno tome traže pojačanja koja mogu da ih dignu na viši nivo.

Možda su gorepomenuta imena zvučnija, možda su ti klubovi veći od "čekićara", ali tradicija, kao i Ramadanijevi sjajni odnosi sa klubom iz istočnog Londona, nalažu da bi Maksimović upravo u Vest Hemu mogao da završi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Falji Ramadani u sjajnim je odnosima sa Vest Hemom, što bi moglo da utiče na Maksimovićevu budućnost

Prošlog leta ni 25 milona nije bilo dovoljno kada su se raspitali kod predednika De Lorentisa, a ovog bi Mojesov klub mogao da prođe znatno bolje, pošto produžetka ugovora po svim prilikama neće biti sa Napolijem.

 

 

 

Još jedan faktor je i to što bi u Vest Hemu Maksimović igrao svake nedelje, dok bi među velikanima mogao da završi u ulozi "polu-startera" kojom već nije bio zadovoljan među Napolitancima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading