"DAN D" ZA REPREZENTACIJU SRBIJE: FSS isčekuje dogovor Piksija i Gvanžua - minuti otkucavaju, a IZ KINE VESTI - NEMA!

Autor:

Sport

09.02.2021

17:47 >> 17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji dan, 9. februar, određen je kao "Dan D" kada je dogovor sa novim selektorom Srbije u pitanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vesti o dogovoru Gvanžua i Piksija i dalje se čeka!

To je zato što Dragan Stojković u toku njega treba da finalizuje svoj raskid sa kineskim sastavom, što bi ga oslobodilo da preuzme kormilo Srbije.

Uprkos tome, u Gvanžu R&F kao da nigde ne žure, pa još uvek nema nikakvih novosti ili potvrde dogovora kluba i stručnjaka.

Podsećamo, FSS je već ugovorio saradnju sa Piksijem, ali pod pretpostavkom da sa Kinezima neće biti problema, kao što nažalost deluje da ima.

Piksi i FSS već su ugovorili okvirne detalje ugovora, samo se čeka dogovor sa Kinezima

Komplikacije u svakom dogovoru su moguće, ali tišina koja se gromoglasno čuje iz Kine ne uliva poverenje.

FSS i Stojković postavili su već okvire saradnje, pa je čak poznato kako bi Zvezdinoj zvezdi trebao da izgleda ugovor, ako do njegovog potpisivanja dođe.

 

 

 

Stojkovićeva plata iznosiće duplo manje nego što su mnogobrojni mediji u proteklom periodu nagađali, ali, tih 600.000 evra po godini, dakle 1,2 miliona za dvogodišnje vođenje reprezentacije, uvećaće se dodatnim milionom na ime specijalne premije za uspeh u mondijalskim kvalifikacijama.

RepublikaFoto: kss.rs
Dejan Tomašević, Dragan Stojković i Saša Danilović

Ako danas definitivno sklopi sporazum s Kinezima, Stojković će do kraja nedelje ponovo sesti za sto sa Kokezom, ovog puta, verujemo - u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije.

 

 

 

Potraga za Tumbakovićevom zamenom već traje čitavu večnost, pa ne želimo ni da zamislimo šta bi bilo kada bi Kinezi zakomplikovali situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading