PROBLEM NA "MARAKANI": Stankovićeva glavna UZDANICA pod UPITNIKOM za Milan!

Autor:

Sport

09.02.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči "utakmice decenije".

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković tokom meča u Novom Pazaru

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Novi Pazar sa 3:1 na prolećnoj premijeri u Superligi Srbije, bez prvog napadača Dijega Falčinelija.

Umesto Italijana, poziciju "devetke" zauzeo je Milan Pavkov, a prve informacije iz Ljutice Bogdana govore da se ne radi o ozbiljnijoj povredi.

Naime, Falčineli je na subotnjem treningu napravio špagu, nakon čega je osetio bol, pa je preventivno odlučeno da propusti okršaj sa Pazarcima.

RepublikaFoto: Starsport
Preventivno preskočio utakmicu "kraj Jošanice" - Falčineli

Italijanski centarfor bi ipak trebalo da bude spreman za meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana koji crveno-beli igraju 18. februara na stadionu "Rajko Mitić". Podsetimo, Italijan je tokom jeseni u 20 navrata nosio dres aktuelnog srpskog šampiona u svim takmičenjima, devet puta se upisao u listu strelaca, a ima i dve asistencije. "Delije" izgleda mogu da odahnu pred susret sa "rosonerima"....

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading