CRVENO-BELI OSTALI BEZ NAJVEĆEG ZIMSKOG POJAČANJA: General STOPIRAO dolazak REPREZENTATIVCA u Srbiju!

Autor:

Sport

09.02.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se iz "srpske Atine".

RepublikaFoto: Starsport
Duel Bena (Crvena zvezda) i Saničanina (Vojvodina) na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu

Reprezentativac Zambije Emanuel Čabula bio je na pragu transfera u novosadsku Vojvodinu, ali kako otkriva sportski direktor "stare dame" Milan Kosanović njegov dolazak na "Karađorđe" je stopirao jedan general.

FК Vojvodina je prihvatio sve Čabuline uslove, a sam igrač bio je izuzetno srećan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-belom dresu. Nažalost, umešao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Čabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa - rekao je Kosanović za "Dnevnik.rs".

Voša će pokušati da dovede Zambijca već na leto.

Nastavićemo da pratimo igre Zambijca, jer ćemo na leto, kako stvari stoje, pokušati da završimo čitav posao, kako bi on došao u naš klub. Nije nam se dalo da sada realizujemo njegov transfer, ali dobrog fudbalera valja i sačekati, ukoliko je to potrebno. Bez obzira na to, mislim da smo dovođenjem Simića uradili veliki posao i da sada imamo veoma dobro ukomponovan tim, s odličnim rešenjima na svakoj poziciji - dodao je Milan kosanović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading