KRSTAJIĆ DEBITOVAO VELIKOM POBEDOM: Bivši fudbaler Zvezde SRUŠIO Vojvodinu!

Autor:

Sport

05.02.2021

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri TSC-a savladali su Vojvodinu u Novom Sadu sa 1:0 u prvom meču prolećnog dela Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Petković slavi pobedonosni pogodak

Mladen Krstajić je tako debitovao velikom pobedom na klupi tima iz Bačke Topole. Vojvodina je propustila šansu da bar na kratko preuzme drugo mesto od Partizana.

Tokom celog meča gledali smo maltene izjednačenu borbu dva sjajna tima. Ključni detalj utakmice dogodio se u 30. minutu. Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Petković tada je postigao, ispostaviće se, jedini gol na meču i doneo prednost gostima. Najbolju šansu u pvom delu Vojvodina je imala preko Bralića, koji je glavom posle slobodnog udarca šutirao pored gola.

Nenad Lalatović je na poluvremenu dobio crveni karton zbog žestokog napada na sudiju Jovanovića. Trener Vojvodine smatrao je da je njegov tim oštećen za jedanaesterac u prvom delu igre.

Na startu drugih 45 minuta u centru pažnje bio je Jug Stanojev. Prvo je sa distance šutirao pored gola, a onda je  u 58. minutu pred njim u poslednjem trenutku intervenisao Đorđević i sprečio ga da postigne drugi gol za TSC.

Vojvodina je najveću priliku propustila 20 minuta pre kraja. Igrači TSC-a su otišli skoro svi na prekid, pa su ih Lale uhvatile u kontru, izuzetan pas je Čović poslao gotovo sa ivice šesnaesterca u prostor Vukadinoviću, koji je išao direktno na golmana Filipovića. Obično brzonogi napadač crveno-belih takve šanse ne propušta, međutim, ovog puta je u poslednjem dodiru s loptom dao sebi prejak for, tek toliko jači da golman TSC-a izađe s gola i za dlaku bude brži, odnese loptu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Zapretio je i Čović glavom desetak minuta pre kraja, TSC imao dobre pozicije u kontri, koje nije uspeo da pretvori u šanse. I opet sve po levoj strani, gde je Zec bio neuhvatljiv.

Odbrana tima iz Bačke Topole nije popustila, Mladen Krstajić na debitantskom meču osvojio je Karađorđe.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading