UDARNA VEST U ENGLESKOJ: Liverpul ostao bez TITULE, a Klop ŠOKIRAO "Enfild"!

Autor:

Sport

07.02.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Nemac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klop i Gvardiola

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije mogao da sakrije razočarenje posle poraza u derbiju Premijer lige od Mančester sitija na "Enfildu".

Nemački strateg je priznao da su "crveni" novim neuspehom izgubili šansu za odbranu titule, a sada je novi cilj jasan - plasman u Ligu šampiona.

Jasno je da nam je to glavni cilj. Daćemo sve od sebe, ima dovoljno utakmica do kraja lige, ali moramo da počnemo da pobeđujemo - istakao je Klop, a zatim detaljnije izanalizirao utakmicu:

- Nije nam bio dan, ali sa moje tačke gledišta, veći deo utakmice bili smo briljantni. Stvarno mi se dopala igra, posebno u prvom delu kad smo bili ravnopravni takmac. Video sam dosta dobrih stvari u našoj igri. Da češće igramo ovako kao u derbiju ne bismo bili toliko bodova iza Sitija. Kad je Siti prešao na sistem 4-4-2 u drugom poluvremenu nismo sebi ponudili dovoljno opcija da mu se prilagodimo. Još smo im i poklonili gol. Posle izjednačenja je mogla utakmica da ode i u našem pravcu.

Za kraj, Klop je stao u odbranu golmana Alisona Bekera.

Toliko puta nam je spasao živote, ali je protiv Sitija napravio dve greške. Istina je i da mu nismo ostavili dovoljno opcija, naročito u situaciji koja je prethodila trećem golu. Za naredni kiks nema objašnjenja. Možda se malo i uplašio. Rekao sam mu da može bez problema loptu ponekad da ispuca na tribine, kad već na njima nema nikoga. U svakom slučaju, svi mi imamo dane kad nas neće. Već sutra će sve biti u redu - zaključio je Jirgen Klop.

Podsetimo, Liverpul sada zaostaje deset bodova za liderom Premijer lige, uz utakmicu više.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading