NIJE SAMO PENAL: "Delije" BESNE - Zvezda ŽESTOKO OŠTEĆENA u Novom Pazaru!

Autor:

Sport

07.02.2021

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se sudijski stručnjak.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde na gostovanju u Novom Pazaru

Utakmicama 20. kola nastavljena je Superliga Srbije, a "večiti rivali" upisali su rutinske pobede. Partizan je u Humskoj nadigrao Napredak sa 3:0, dok je branilac titule Crvena zvezda lako izašla na kraj sa Novim Pazarom, kraj Jošanice (3:1).

Sudijski ekspert Zdravko Jokić poručio je da su crveno-beli u prvoj prolećnoj rundi oštećeni za čak dva jedanaesterca.

Prvi sporan duel dogodio se prilikom starta defanzivca domaćih Trtovca nad Ivanićem.

Ovo je vrlo specifična situacija, ali moj utisak je da je trebalo dosuditi kazneni udarac. Ivanić je bio udaren u nogu. Ovo bi bila stvarno umetnost da je uspeo da izbegne udarac - ocenio je Jokić, pa potom prešao na situaciju kada je jedan fudbaler Novog Pazara igrao rukom u svom kaznenom prostoru:

- Leva ruka je podignuta, ide u vis, dolazi do kontakta ruke, ona je iznad ramena i to je mogao i trebalo da bude kazneni udarac - dodao je Zdravko Jokić koji nije imao ozbiljnije zamerke na suđenje Milana Milanovića u Humskoj.

Podsećanja radi, Zvezda je trijumfom nad Pazarcima zadržala devet bodova viška u odnosu na Partizan na superligaškoj tabeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading