ZVEZDO, MAGIJA! Na "Marakanu" za deset dana stiže TANDEM kadar osvajanja Lige Evrope!

Autor:

Sport

07.02.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarna vest u Evropi.

RepublikaFoto: Starsport
Koreografija "Delija" na meču Zvezda-Slovan

Na "čizmi" ništa novo. Napadač Milana Zlatan Ibrahimović nastavio je svoju dominaciju Serijom A, a ovoga puta je sa dva gola pomogao "rosonerima" da na "San Siru" nadigraju neugodni Krotone u 21. kolu šampionata Italije rezultatom 4:0.

Pored Šveđanina, dvostruki strelac bio je i hrvatski reprezentativac Ante Rebić, kome je u oba navrata asistirao oporavljeni rezervista Hakan Čalhanoglu.

Lider prvenstva je poveo posle pola časa igre, posle odličnog izvedenog duplog pasa Ibrahimovića i Leaa, nakon čega je švedski as izbio sam pred golmana gostiju i rutinski ga savladao za 1:0. Milan je udvostručio vođstvo u 64. minutu, a ovoga puta je Ibrahimovića odlično proigrao levi bek Teo Ernandez, nakon furioznog prodora po levom boku.

Preostala dva pogotka viđena su u razmaku od samo jednog minuta, s obzirom da je nekadašnji fudbaler Ajntrahta pogađao u 69. i 70.

Ovakvom partijom Milan je najavio visoke domete, kako u Seriji A, tako i u Ligi Evrope, a velikan je još jednom pokazao da je u izvrsnoj formi pred dvomeč sa Crvenom zvezdom u 1/16 finala. Podsetimo, prvi meč se igra 18. februara na stadionu "Rajko Mitić", a revanš je nedelju dana kasnije u "gradu mode". 

U preostala dva meča koja su se igrala u okviru Serije A u nedelju popodne, Benevento i Sampdorija su remizirali sa 1:1, dok je Udineze na "Friuliju" bio bolji od Verone rezultatom 2:0.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading