OTKUD SAD OVO? Velika GLAVOBOLJA za Stankovića! Deki OTKRIO kako će da je REŠI!

Autor:

Sport

06.02.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nastavka Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pozvao je ekipu na maksimalan oprez uoči gostovanja aktuelnog srpskog šampiona Novom Pazaru. Deki kaže da tim mora biti maksimalno fokusiran, kao i da smatra da proleće "kreću od nule".

- Ne sme da bude opuštanja, to je nešto o čemu pričamo od kada smo se okupili, od prvog dana priprema, kako pred Kipar, tako i pred Tursku. Svaki dan smo baš zbog toga radili toliko jako i dobro, ne želimo da prepustimo ništa slučaju. Krećemo od nule, ništa nismo uradili, tako gledamo na stvari, za nas kao da sad počinje prvenstvo i sa tim razmišljanjem ćemo ulaziti u svaku utakmicu - istako je Dejan Stanković.

Osvrnuo se šef stručnog štaba i na naporan rad na pripremama, ali i na ciljeve za nastavak sezone.

- Pre svega sam prezadovoljan odnosom na celim pripremama, od prvog do poslednjeg igrača. Bilo je mnogo rada, uvek može bolje, težimo ka perfekciji, iz dana u dan poboljšavamo neke stvari za koje mislimo da mogu direktno da utiču na igru. Zadovoljan sam sa učinjenim na pripremama, a sada kreće onaj najlepši, ali i najteži deo, prvenstvo. U 44 dana imaćemo 11 utakmica, što znači da ćemo gotovo na svaka četiri dana igrati meč. Imamo izuzetno dobar roster, prezadovoljan sam i sa mojim stručnim štabom, načinom na koji smo odradili pripreme i da smo svi na broju. Bez i jednog problema smo završili pripremni period i to je ono što će praviti razliku u prvenstvu, jer ćemo morati da rotiramo igrače - zaključio je o paklenom ritmu Dejan Stanković.

Podsetimo, utakmica 20. kola Superlige Srbije zakazana je za nedelju od 13 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading