ALEKSANDAR MITROVIĆ U AGONIJI: Srbin ima NOĆNE MORE od onog penala!

Autor:

Sport

07.02.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Aleksandar Mitrović je protekle sezone bio "alfa i omega" Fulama, ali sve se vrtoglavo promenilo, pa je Srbin pao nemilost Skota Parkera, ali i loše forme...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović ušao je u igru u 79. minutu protiv Vest Hema, ali nije uspeo za zabeleži ozbiljniji učinak u remiju koji je okončan bez golova.

Uspeo da dođe u centar pažnje, ali nažalost ne zbog gola koji bi ga vratio na stare staze.

Razlog je lakat Tomaša Součeka koji je dobio u glavu, dovoljan za isključenje za Čeha, koji se potom i javno izvinio Srbinu.

Mitrović nije bio strelac za Fulam još od 19. septembra 2020. godine i susreta protiv Lidsa, kada je postigao i jedine golove u Premijer ligi ove sezone. Od tada je prošlo čak 140 dana!

Pogodio je Mitrović dvaput kao kapiten u porazu Fulama (4:3), a od tada traje noćna mora za njega pošto nije ni blizu nivoa igara koje je prikazivao u Čempionšipu. 

RepublikaFoto: Starsport

Prošle sezone je bio impresivan kada je dao 26 golova i bio ključni čovek za plasman u Premijer ligu, ali od oktobra kreću problemi. 

Prvo je protiv Šefilda napravio penal i promašio ga (1:1), da bi kroz još veću patnju prošao u dresu Srbije protiv Škotske.

Mitrović je postao tragičar "orlova" pošto je promašio penal u baražu za Evropsko prvenstvo, a od tada ne može da "podigne" nivo forme.

 

Skot Parker ga je preselio na klupu i tek nedavno počeo da mu ponovo daje šansu, vratio je asistencijom protiv VBA, ali gola nema, pa nema i to brine navijače Fulama, ali svakako i reprezentacije Srbije čiji je najbolji igrač.

Fulam je počeo da traži "svežu krv", a izgleda da će srpski golgeter morati da potraži novi klub na leto.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading